Tidligere artikler
Opskrift: Bagt torsk i tomatsauce 22nd of February 2017

Du behøver ikke lang tid for at lave en torskemiddag! Med denne opskrift laver du en tomatsauce og sætter den i ovnen sammen med fiskestykkerne i 20 minutter. Den kan serveres med ris, kartofler eller pasta.
Til 4 portioner
800 g torskefilet (helst ishavstorsk), uden skind og ben
1 spsk salt
En halv citron
Tomatsauce:
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber,
En kvart rød chili
2 spsk olie
400 g tomater på dåse
groft hakket basilikum
salt
Tilbehør:
Ris, kartofler eller pasta
Fremgangsmåde:
• Sæt ovnen på 200 ° C
• Skær torskefileterne i passende stykker og drys med salt.
• Hak løget groft, skær hvidløg i tynde skiver, peberfrugter i stykker og hak chilien.
• Sauter løg og hvidløg i olie, indtil det får farve.
• Tilsæt paprika, chili, dåsetomater og basilikum, og kog et par minutter.
• Krydr med salt og hæld blandingen i et ildfast fad.
• Tilsæt fiskestykkerne og pres lidt citron over dem.
• Dæk fadet med alufolie og bag midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Foto og opskrift: Norges Sjømatråd