Seneste NYHETER

Denne ovnbagte torskeret med smag som minder om Provence i Frankrig, tager cirka 40 minutter at lave. Ingredienser til 4 portioner:800 g torskefilet uden skind8 kartofler 2 gulerødder 1 løg2 fed hvidløg4 tomater2 dl hønsebou
06/4/2017 - BRYGGEFISK
Til 4 portioner:600 g torskefileter uden skind og ben1 stk løg2 fed hvidløg4 forårsløg2 spsk smør2 spsk tomatpuré6 dl fiske bouillonEn kvart tsk gurkemeje2 dl fløde1,5 dl dåse tomatersalt og peber Tilbehør: BrødFremgangsmåde:Skær torsken i
06/4/2017 - BRYGGEFISK
Torsketunger er fantastiske som en appetitvækker eller en snack, serveret med salat og dip. Hvis du vil bruge dem som en hovedret så kan de serveres med for eksempel kartofler og råkostsalat. Skoleelever i de nordnorske fiskebyer kan tjene mange penge ved at skære tunger i
26/3/2017 - BRYGGEFISK
Der er stor tro på fremtiden i fiskeriet, og kystfiskeri og kystkultur vinder indpas på både tv-skærme og i biograferne i Norge. 2016 var det første år i 14 år med en stigning i antallet af fiskere.I dette års skreisæson er der, på trods dårligt vejr, blevet lever
21/3/2017 - BRYGGEFISK
Norge bør være glade for at skreien har lagt sin gydevandring til deres kyst. Skrei anses som Norges ældste eksportvare og det var indtægterne fra skrei som byggede både Nidaros domkirke i Trondheim og bryggerne i Bergen. Her har vi samlet nogle af grundene til at skrei stad
27/2/2017 - BRYGGEFISK
Du behøver ikke lang tid for at lave en torskemiddag! Med denne opskrift laver du en tomatsauce og sætter den i ovnen sammen med fiskestykkerne i 20 minutter. Den kan serveres med ris, kartofler eller pasta.Til 4 portioner800 g torskefilet (helst ishavstorsk), uden skind og ben
22/2/2017 - BRYGGEFISK
Torsk fra Barentshavet som er på vej for at gyde langs den Norske kyst, kaldes Skrei. Dette produkt fortjener den bedste behandling, og Bryggefisk sælger torsk, der er mærket med kvalitetsmærket for skrei. Skreisæsonen er fra Januar til April. Den norske Ishavstorsk, so
12/2/2017 - BRYGGEFISK
Imponèr dine venner med et torskefad med helt frisk skrei eller torsk fra Nord- Norge! Vi anbefaler torsk/skrei stegt med smør og hvidløg, serveret med kartoffel-aioli, tomatsalsa og rucola.Til fire portioner har du brug for:800 g torskefilet4 spsk olivenolie1 fed hvidløg2 sp
11/2/2017 - BRYGGEFISK
Bryggefisk vil bidrage til at folk har adgang til helt frisk kvalitetsfisk. At købe frisk fisk af bedste kvalitet giver ikke bare de bedste fiskemåltider, det er også med til at bidrage til en fiskerinæring som høster et bærekraftigt overskud af fiskebestandene udenfor v
06/2/2017 - BRYGGEFISK
Norge er i en unik position fordi de fra januar til april får skreien på besøg. Den holder til i Barentshavet, før den hver vinter svømmer tusindvis af kilometer for at gyde i havet udenfor Nord-Norge. På grund af de lange vandringer bliver skreien mere muskuløs og fast i
04/2/2017 - BRYGGEFISK